5 000 KVM STORT PARADIS FÖR ALLA GOLFARE

Välkommen till Skandinaviens största och modernaste golfhall! 25 m i takhöjd, slaglängd på hela 48 m och 63 st utslagsplatser med TopTracer-skärmar fördelat på tre våningar.

Här finns även en toppmodern golfstudio med en av Europas mest avancerade golfstudios med TrackMan 4. Hos oss kan du utveckla ditt spel tillsammans med våra tränare – och den senaste tekniken. Med bollradarsystemet ProTracer ser du längden på dina slag direkt på monitor vid utslags-platsen eller i din smartphone/läsplatta.

I anslutning till golfhallen har vi moderna chip- och puttgreener, välsorterad golfshop, stor cafeteria och goda konferensmöjligheter.

Vi har även ett stort utbud av kurser, från Gröna Kort- och nybörjarkurser till privatlektioner, junior- och fortsättningskurser

Vi utvecklar ständigt golfhallen och vår golfstudio med den allra senaste tekniken. Ullna Indoor ägs och drivs av Ullna Golf AB.

Eller ring: 08 514 412 30

På de 200 kvm + 200 kvm stora närspelsytorna får du optimal träning. Vår puttgreen, med en stimpmeter på cirka 10,5, är utformad av Sveriges bästa puttinstruktör Hans Olofsson.

TOPTRACER GER DIG DIREKT ÅTERKOPPLING PÅ DINA SLAG

Samtliga utslagsplatser på Ullna Indoor är utrustade med det avancerade och hypermoderna bollradarsystemet Toptracer. På den stora 18-tumsskärmen ser du inte enbart längden på dina slag – du ser även ballspeed, launch angle, height, side deviation, landing angle, hang time and distance to target.

Dessutom erbjuder systemet möjligheten att utmana dig själv eller en kompis på Long Driving-tävling eller en närspelstävling!

Eller ring: 08 514 412 30

I STUDION FÅR DU UT DET MESTA AV DIN SWING

I vår golfstudio (S1) kan du använda det högteknologiska radar- och videosystemet TrackMan4, golfproffsens favorit. Med hjälp av film och grafik kan du analysera din swing in i minsta detalj. TrackMan är också ett idealiskt verktyg för att prova ut nya klubbor. Boka din personliga Custom Fitting i studion!

I tillägg till studion har vi ytterligare en studio på plan 3 (S2) där du i lugn och ro kan jobba med någon av våra certifierade PGA-instruktörer.

Vill du boka lektion med Maria Rohlén, klicka på länken nedan

TRACKMAN 4 ANALYSERAR DIN SWING

Den allra senaste versionen av Trackman heter Trackman 4, och har nu dubbla radarsystem och en inbyggd kamera med full HD. En radar med kort räckvidd och hög upplösning som fokuserar på klubban, bollträffen, och svingplan – samt en med lång räckvidd och hög precision som följer bollflykten upp till 350 meter.

Det är kort sagt världens mest avancerade svinganalysinstrument som med hög precision mäter EXAKT vad som händer i din sving/bollträff/bollflykt.

Trackman 4 mäter följande viktiga variabler:

SMASH FACTOR – SPIN RATE – LAUNCH ANGLE – CARRY – BALL SPEED – CLUB SPEED – DYNAMIC LOFT – ATTACK ANGLE – CLUB PATH -FACE ANGLE

Vår instruktör Maria Rohlén vet precis hur man på bästa sätt ska använda ovan variabler för att förbättra din sving.

Ullna Indoor Golf & Padel
Roslagsvägen 41, 184 94, Åkersberga
08-514 412 30
info@ullnaindoor.se

 

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

ÖPPETTIDER
Ullna Indoop Golf är stängt för säsongen!
Boka Padel via MATCHi