SVERIGEPREMIÄR PÅ ULLNA INDOOR GOLF!

Titleist SM8 – Nästa kapitel av hantverk och innovation!
Ingen annan wedge är tillverkad av den främsta. Ingen annan wedge är tillverkad av den främsta. Ingen annan wedge är utvecklad av den främsta utvecklingsavdelningen. Och ingen annan wedge förkroppsligar Bob Vokeys DNA så som denna. Nästa kapitel av hantverk och innovation stavas SM8.

Hos SM8 har tyngdpunkten flyttats framåt på träffytan genom användning av tungsten. Detta ger en mer konsekvent och ren bollträff som hjälper dig att träffa ditt mål oftare.

Ett innovativt steg framåt hos SM8 är att tyngdpunkten har flyttats framåt på träffytan. Den vertikala, progressiva tyngdpunkten har bibehållits, samtidigt som djupet har förbättrats. Detta möjliggör en förbättrad känsla och stabilitet vilket hjälper dig att sätta fler slag nära flaggan.

Det finns en uppsjö av olika alternativ för sulslipningar och loft – inklusive de nya 54º och 56º D Grinds. Alla dessa alternativ gör att det finns något för alla – oavsett svingtyp, sätt att spela och typ av underlag. Nu kan du alltid slå det avståndet som du vill.

Spin Milled skåror är designade för att ge maximalt med spinn. Varenda skåra på varenda wedge inspekteras för att säkerställa att de levererar den precision som du förväntar dig.