Ullna Indoor har nu varit öppen i två veckor, och glädjande nog kan vi konstatera att vi har rekordmånga besökare – varav flera helt ”nya”! Vårt uppgraderade Toptracer-system lovordas av våra gäster, och du kan nu ”spela” banor i en virtuell miljö, mäta dina slag i ”What´s in your Bag”, utmana en kompis eller dig själv i ”Nearest pin” och ”Longest drive”. Dessutom är funktionen ”Launch Monitor” uppgraderad och visar nu ännu fler viktiga parametrar. Systemet innefattar nu Topt<span class=”text_exposed_show”>racer-skärmar på samtliga 62 mattor (på alla 3 våningsplanen) i hallen!</span>
<div class=”text_exposed_show”>

För att möjliggöra detta har vi under hösten installerat 6 st splitternya Toptracer-kameror, nya skärmar, och ny arenabelysning. Vi har även monterat nya utslagsmattor och fyllt på med nya Callaway-bollar av allvar högsta kvalitet.

Luncherna som tillagas av Ullnas prisbelönta kockar och serveras på Ullna Indoor Måndag – Fredag är en succé!

Den nya studion på Plan 3 är nu klar och är mycket uppskattad av såväl instruktörer, mindre sällskap och av övriga gäster. Installationen av GEARS i stora studion på Plan 2 beräknas vara helt klar i början av December. Ullna Indoor Golf blir därmed först i Skandinavien med detta högteknologiska svinganalysprogram! Våra två golfstudions lämpar sig mycket väl för mindre grupper, företag, och konferensgäster.

Vår REA i shopen fortsätter där du kan fynda kläder, skor, klubbor, bollar och tillbehör till 30 – 50% rabatt.

Välkomna in i värmen!