Lördag den 14 November öppnar vi inomhussäsongen
Vi hoppas att ni alla har haft en härlig utomhussäsong. Nu är det snart dags att flytta in i värmen i Ullna Indoor Golf… Vi har som vanligt fräschat upp våra lokaler inför öppningen och ser fram emot en fantastisk inomhussäsong.

Några nyheter för i år:
Vi kommer självklart att följa FHM´s rekommendationer och för att undvika köbildning vid incheckning och betalning har vi bytt till ett digitalt bokningssystem. Klicka på Matchi-symbolen ovan eller nedan och skapa din profil för att sedan köpa timme-, klipp- eller årskort.

Tills vidare går det endast att boka via vår hemsida www.ullnaindoor.se/boka-matta/ eller här via www.matchi.se/facilities/ullnaindoor (OBS! ej via Matchi´s App).

Bland fördelarna märks
– Möjlighet att förbeställa specifik matta
– Samtliga bokningar och betalningar sker via systemet
– Möjlighet att köpa digitala och rabatterade klippkort
– Digitala säsongskort

En annan nyhet är att vi från och med Måndag den 2 November serverar lunch i klubbhuset på Ullna GC där vi har en bättre miljö, finare och luftigare lokaler där vi har möjlighet till ett större utbud av rätter. Cafeterian på Ullna Indoor är öppen som vanligt där vi serverar kaffe, smörgås, bulle, smoothies, pajer mm…

Golftraveller
Golftraveller fortsätter som föregående år med Closest to Pin med reseupplevelser som pris varje månad.

Restaurangen på Ullna öppnade för vintersäsongen Måndag den 2 November
På klubben serveras Plat du Jour, Dagens Fångst och vi presenterar även en Á la Carte med några av våra klassiker! Vänligen kontakta oss om du vill boka en middag – privat eller med företaget. Avnjut en god middag i goda vänners lag eller förlägg er släktmiddag i restaurangen! Vi har gott om utrymme för er när man inte vill trängas hemmavid. Vi anordnar kvällen efter era önskemål.

Upplev höst och vinter invid Ullnasjön
Vill ni njuta av en lugn och härlig miljö för hemarbete eller en minikonferens? Ni är varmt välkomna till oss! Vi finns på plats kl 08.00 – 16.00, våra lokaler är öppna och ljusa med fantastisk och rogivande utsikt. Ta plats i våra sköna soffgrupper eller vid rejäla bord med gott om arbetsutrymme. WiFi bjuder vi på! Ta en kaffe och unna er en nybakad kanelbulle!

Mötes- och Konferensverksamheten är öppen året runt!
Vi har lång erfarenhet av att ta hand om både stora och små arrangemang. Vår erfarenhet betyder att du kan lita på att vi tar väl hand om arrangemanget kring ditt event, så att du kan koncentrera dig på dina inbjudna kunder och gäster. Boka er konferens och affärsmöte på Ullna Golf Club, 20 min från Stockholm. Flytta gärna era jobbmöten till strandkanten vid Ullnasjön!

Kombinera gärna effektiva möten med en god lunch, en golflektion och kanske en virtuell golfrunda på Ullna Indoor Golf? Vi har utrymme för små och större grupper i våra fina och luftiga lokaler.

Välkommen med er förfrågan.
Ring 08-514 412 30 eller maila restaurangen@ullnagolf.se