BLI EN BÄTTRE GOLFARE TILLSAMMANS MED VÅRA PGA TEACHING PROFESSIONALS

Nyfiken nybörjare eller ivrig junior? Behöver du finslipa din sving eller kanske bygga om den helt och hållet? Inga problem.

Här på Ullna Indoor får du hjälp och stöd på alla sätt – från enstaka lektioner till kurser på olika nivåer.

Du tas väl om hand av välutbildade och erfarna PGA Teaching Professionals, som till exempel, Fredrik Englund och Ullna´s egna PGA Qualified Trainee Maria Rohlén.

JAG VILL BOKA LEKTION MED:

MARIA ROHLÉN

Maria’s tränarfilosofi är att se till helheten för att utveckla sitt golfspel och att anpassa träning utefter mål och förutsättningar. Men framförallt att ha roligt!Spelat golf sedan mitten av 90-talet och har sedan dess varit aktiv på golfklubbar både i Sverige och utomlands. Utbildad tränare för prestationsidrott på Riksidrottsförbundets idrottsfolkhögskola Bosön. PGA member och genomför just nu HTU (Högre Tränarutbildningen) via PGA of Sweden i samarbete Svenska Golfförbundet – maria.rohlen@ullnagolf.se

FREDRIK ENGLUND

Fredrik Englund har mer än 30 års erfarenhet som golfinstruktör och anlitas av elitspelare, medelgolfare och nybörjare. Helt enkelt golfare på alla nivåer och i alla åldrar, individuellt eller i grupp. På ett enkelt och inspirerande sätt hjälper han sina elever framåt.

Hjärtligt Välkomna!

STEPHEN LAW

Stephen är verksam som Head Professional på Djursholms Golfklubb med Ullna Indoor Golf som bas under vinterhalvåret.
Tack vara ett mångårigt utbildning och lång erfarenhet som tränare hjälper han vem som helst som verkligen vill, på så enkelt sätt som möjligt, förbättra sitt spel och uppnå sina målsättningar.
Stephen Law – stephenlaw@ownit.nu.

Hjärtligt Välkomna!

Ullna Indoor Golf & Padel
Roslagsvägen 41, 184 94, Åkersberga
08-514 412 30
info@ullnaindoor.se

 

ÖPPETTIDER
Måndag - Torsdag kl 08.30 - 21.00
Fredag - Söndag kl 08.30 - 18.00