BLI EN BÄTTRE GOLFARE TILLSAMMANS MED VÅRA PGA TEACHING PROFESSIONALS

Nyfiken nybörjare eller ivrig junior? Behöver du finslipa din sving eller kanske bygga om den helt och hållet? Inga problem.

Här på Ullna Indoor får du hjälp och stöd på alla sätt – från enstaka lektioner till kurser på olika nivåer. Du tas väl om hand av välutbildade och erfarna PGA Teaching Professionals, som till exempel Henrik ”Hempa” Lundqvist, Fredrik Englund och Maria Rohlén.

JAG VILL BOKA LEKTION MED:

HENRIK ”HEMPA” LUNDQVIST
”Hempa” är PGA Pro sedan 1986, och med sina 31 år i yrket är han en flitigt anlitad föreläsare och tränare runt om i världen från Golfförbund till PGA organisationer. Hempa gillar att ge lektioner på en faktabaserad information, som ligger till grunden för det han säger och lär ut. Hans filosofi är att ge en serie lektioner med ett tydligt mål att jobba mot. Uppföljning och ett schemalagt program med lektioner och övningar är det som gör Hempas lektioner speciella.
FREDRIK ENGLUND
Fredrik Englund har över 25 års erfarenhet som golfinstruktör. Han anlitas av elitspelare, medelgolfare och nybörjare. Han coachar alla golfare på alla nivåer och i alla åldrar! För Fredrik är det dialogen med eleven som är viktig. Att coacha handlar om att ställa frågor och lyssna på svaren och låta elevens önskemål stå i fokus under träningen. Utöver privatlektioner erbjuder Fredrik också gruppträningar för nybörjare, medelgolfare samt seniorer. Ha koll på hemsidan för löpande information. Hjärtligt välkomna!

MARIA ROHLÉN

Maria’s tränarfilosofi är att se till helheten för att utveckla sitt golfspel och att anpassa träning utefter mål och förutsättningar. Men framförallt att ha roligt!Spelat golf sedan mitten av 90-talet och har sedan dess varit aktiv på golfklubbar både i Sverige och utomlands. Utbildad tränare för prestationsidrott på Riksidrottsförbundets idrottsfolkhögskola Bosön. PGA member och genomfört TAU, tränarassistent utbildningen via PGA of Sweden – maria.rohlen@ullnagolf.se

STEPHEN LAW – PGA Professional
Stephen har varit PGA kvalificerad golfinstruktör sedan 1981. Under den tiden har han hjälpt spelare i alla åldrar, såväl nybörjare såsom elitspelare och allt däremellan. Han har vidarutbildat sig genom åren inom områderna golfteknik, mentalträning, materialkunskap, m.m på olika teaching seminarier och kurser både i Sverige och utlandet, där några av världens mest respekterade instruktörer och experter har delat med sig av sina kunskaper. Genom sin mångåriga erfarenhet, hjälper Stephen dig att hitta de mest effektiva och enklaste sätten att förbättra ditt spel.

Stephen Law nås på tel; 070 796 80 26, mail; stephenlaw@ownit.nu 
Välkomna!

Ullna Indoor Golf & Padel
Roslagsvägen 41, 184 94, Åkersberga
08-514 412 30
info@ullnaindoor.se

 

ÖPPETTIDER
Ullna Indoor Golf öppnar den 12 November
Måndag - Torsdag Kl 08.30 - 20.00
Fredag - Söndag Kl 08.30 - 18.00

Varmt Välkomna!