Nytt år, nya möjligheter!
Closest To Pin hosted by GolfTraveller på Ullna Indoor Golf har under de senaste månaderna varit en stor succé! Vi välkomnar 2020 och ser fram emot ytterligare tre chanser att vinna en oförglömlig golfupplevelse! Så vart bär det av härnäst? Under januari månad har du möjlighet att vinna en golfupplevelse till den gömda golf juvelen Royal Bled i Slovenien, för 2 personer, 3 nätter med 3 rundor golf!

Sedan 1937 har Royal Bled välkomnat gäster från hela världen. Omgivet av de dramatiska bergen och de vackra dalarna i Alperna finner vi Royal Bled. 2017 öppnades 18-hålsbanan King’s Course igen efter två års omfattande renovering som resulterade i dramatiska förändringar av den ursprungliga layouten. Sedan dess har Royal Bled varit en sann golf juvel i centrala Europa. Den nya layouten lovar att glädja både de mest kräsna golfare och de med högre handicap. Royal Bled har även en 9-hålsbanan som heter Lake Course.

Om du inte redan har gjort det, ladda ned appen Toptracer och skapa en profil. Scanna sedan QR-koden på tv skärmen vid din utslagsplats och välj Closest to Pin.

PLAYOFF – Du som gjorde HIO under december månad! 
Closest to Pin under december månad kommer göras upp i en form av en Playoff. Om du skulle vara en av de personer som vid månadensslutet av december gjort HIO vill vi Varmt Välkomna dig till denna Playoff!

Playoffen kommer att hållas lördagen den 11 januari 2020 kl 12.00 på Ullna Indoor
Du som har kvalificerat dig får möjlighet att slå 10 golfslag mot flaggan på det legendariska 3:e hålet på Ullna GC via Toptracer. Ni kommer att få slå vartannat slag, från samma matta och den person som ligger närmast pin efter sina 10 slag vinner utmaningen!

Åskådare är Varmt Välkomna för att se när ledarna gör upp om kampen att vinna en otrolig golfupplevelse till Golf Château de Chailly i Frankrike! Vi ses på Ullna Indoor!
PS. Anställda på GolfTraveller, Ullna Golf eller PGA Pro’s samt tidigare vinnare av Closest to Pin som gjort HIO kan ej vinna tävlingen.

Om Golf Traveller 
GolfTraveller tillhandahåller oförglömliga golfupplevelser genom att ta dig till de bästa banorna, evenemangen och destinationerna världen över. Vi erbjuder golfresor som centreras runt bucket-list-evenemang och upplevelser. Golfresorna är skräddarsydda för skarpsynta golfare, och ger dig möjlighet att kombinera rundor på de mest exklusiva banorna med stora evenemang i sportkalendern. Alternativt erbjuder vi temaupplevelser som är centrerade runt specifika destinationer.

Få inspiration till din nästa golfresa och håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna, erbjudanden och tävlingar från Golf Traveller genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.
Besök vår hemsida: https://se.golftraveller.com

Regler för Closest to Pin hosted by GolfTraveller
– Utmaningen är avgiftsfri.
– En spelare får endast deltaga med ett Toptracer konto.
– Alla får vara med och delta, men för att ta emot eventuell vinst måste man vara myndig.
– Om det skulle vara fler på samma vinnande resultat efter avslutad utmaning så kommer vinnaren koras genom lottning alternativ playoff. GolfTraveller ansvarar för beslutet.
– Vinnaren ansvarar för eventuell vinstskatt.
– Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller ändras, vad avser innehåll och omfattning.
– Vinsten är exklusive flyg.
– Som deltagare kan man endast vinna Closest to Pin hosted by GolfTraveller en gång.
– Som deltagare i tävlingen godkänner du att GolfTraveller registrera ditt namn och din e-post för att kunna kontakta dig om den här tävlingen eller i marknadsföringssyfte.
– Tävlingsresultatet kan komma att meddelas både på Ullna Indoor Golf och GolfTravellers plattformar och sociala medier.
– Anställda på GolfTraveller, Ullna Golf eller PGA Pro’s får deltaga men kan ej vinna tävlingen.

Tävligen anordas av GolfTraveller.
Stort lycka till!