VINNARE AV CLOSEST TO PIN JANUARI 202Stort Grattis till…
Under Söndagen 18 Febrari välkomnade vi de tre finalisterna, Magnus Almquist, Bengt Törnqvist och Tomas Lindell, som kvalificerat sig för playoffen i Closest to Pin för Januari månad. Efter att finalisterna hade fått slå några uppvärmnings slag var det dags att starta playoffen: 10 slag var, vartannat slag, och den som låg närmast hålet efter dessa slag skulle utses till vinnare. Efter totalt 30 slag stod det klart att Bengt tog hem förstaplatsen.Stort grattis till Bengt, vinnaren av en fantastisk golf upplevelse för två personer till Lofoten links i Norge!

Om du också är sugen på att resa utomlands och spela golf, kontakta josefin.eklund@golftraveller.com för att få hjälp med att planera din nästa golfsemester.

VINN ÄVEN DU – Februaris closest to pin där priset är ett golfpaket för två till PGA Catalunya.

Glöm inte bort att det även pågår en utlottning av ett golfpaket till Österrike, anmäl dig till golftravellers nyhetsbrev via länken nedan och var med i utlottningen.

För att delta i tävlingen, ladda ner Toptracer Range-appen på din mobil. Öppna appen, anmäl dig till tävlingen, logga in på din skärm via appen och QR-kod. Klicka på ”Golf Traveller’s closest to pin” och tävla.
Vill du veta hur du kan delta i Closest to Pin-tävlingen eller har du andra frågor? Fråga personalen i receptionen på Ullna Indoor Golf eller mejla josefin.eklund@golftraveller.com, de berättar gärna mer! Följ leaderboarden direkt i Toptracer-appen eller stanna vid TV:n vid putting greenen på Ullna Indoor Golf för att se Topp 20. Kommer ditt nästa slag att placera dig på leaderboarden?

Boka din matta redan idag.