Äntligen är det dags!
Nya möjligheter att vinna coola golfupplevelser under vintersäsongen på Ullna Indoor Golf. Första Closest to Pin tävlingen utav fyra har redan dragit igång och löper fram till 31 december. Boka din matta redan idag för att vara med och tävla om en häftig golfupplevelse till Bulgariens vackraste golf resort Pirin Golf & Country Club!

Om du inte redan har gjort det, ladda ned appen Toptracer och skapa en profil.
OBS! Skapa ett unikt användarnamn för dig som som är tydligt med för- och efternamn. Scanna sedan QR-koden på tv skärmen vid din utslagsplats och välj Closest to Pin. I systemet finns flera Closest to Pin möjligheter (hål) men månadens hål är Ullna´s #3!  Closest to Pin’s Leaderboard hittar du på Ullna Indoor Golf!

Boka din matta på: https://ullnaindoor.se/boka-matta/

Stort lycka till!
GolfTraveller är stolt partner till Ullna Indoor Golf.

Hur gick det sista Closest to Pin?
Finalen för den sista Closest to Pin tävlingen våren 2021 flyttades ut utomhus och det ikoniska par 3 hålet #3 på Ullna Golf & Country Club blev vår spelplats. Rebecka Surtevall från GolfTraveller tillsammans Johan Hagenfeldt VD Ullna G&CC välkomnande de tre finalister som alla gjort HIO under mars månad och därmed ett slag närmare att vinna en otrolig golfupplevelse till Gorki Golf & Resort i Ryssland. Gorki Golf & Resort är rankad inom topp 5 i Ryssland, ligger cirka 50 km från St Petersburg och är den första golfklubben i nordvästra regionen med en sann Championship 18-hålsbana.

Efter att den sista bollen för dagen gått ut en fredagskväll i maj var det dags att dra igång Play Offen på Ullna G&CC hål #3. Den person som efter sina fem slag låg närmast pin skulle utses till vinnare. Och vilken spännande Play Off det bjöds på! Alla tre finalister fick iväg ett par riktigt fina slag mot pinnen, men det var Per Aldén som bjöd på en riktig show då han slog 4 av 5 slag inom 3 m. Det vinnande slaget noterades 31 cm från hål! Stort grattis till Per, segrare av Closest to Pin hosted by GolfTraveller för mars 2021!
I vintras fanns det möjlighet att vinna oförglömliga upplevelser till några av de absolut häftigaste golf destinationerna i världen:

November 2020: Evian Resort, Frankrike
December 2020: The Westin Puntacana Resort Club, Dominikanska Republiken
Januari 2021: Hotel Peralada Wine Spa & Golf, Spanien
Februari 2021: Lily Country Club & Miklagard Golf, Norge
Mars 2021: Gorki Golf & Resort, Ryssland

I år tävlar vi om lika häftiga golfupplevelser!

VI SES PÅ ULLNA INDOOR GOLF I VINTER!

Regler för Closest to Pin hosted by Golftraveller
– Utmaningen är avgiftsfri.
– En spelare får endast deltaga med ett Toptracer konto.
– Alla får vara med och delta, men för att ta emot eventuell vinst måste man vara myndig. 
– Om det skulle vara fler på samma vinnande resultat efter avslutad utmaning så kommer vinnaren koras genom lottning alternativ playoff. GolfTraveller ansvarar för beslutet. 
– Vinnaren ansvarar för eventuell vinstskatt.
– Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller ändras, vad avser innehåll och omfattning.
– Vinsten är exklusive flyg.   
– Som deltagare kan man endast vinna Closest to Pin hosted by GolfTraveller en gång. 
– Som deltagare i tävlingen godkänner du att GolfTraveller registrera ditt namn och din e-post för att kunna kontakta dig om den här tävlingen eller i marknadsföringssyfte.
– Tävlingsresultatet kan komma att meddelas både på Ullna Indoor Golf och GolfTravellers plattformar och sociala medier. 
– Anställda på GolfTraveller, Ullna Golf eller PGA Pro’s får deltaga men kan ej vinna tävlingen. 
– Tävlingen anordnas av GolfTraveller.