Ny månad, nya möjligheter! 
Då var det dags igen – ny månad innebär en ny möjlighet att vinna en oförglömlig golfupplevelse! GolfTraveller har under de senaste 5 månaderna arrangerat Closest to Pin på det legendariska 3: e hålet på Ullna GC via Toptracer. Från november till mars har det hållits en Closest to Pin utmaning per månad – det vill säga, 5 möjligheter att vinna 5 olika häftiga golfupplevelser!

För mars månad har du som tränar på Ullna Indoor Golf möjlighet att vinna en golfupplevelse till Evian Resort, Frankrike för 2 personer, 3 nätter med 2 rundor golf! Om du inte redan har gjort det, ladda ned appen Toptracer och skapa en profil. Skapa ett unikt användarnamn som är tydligt med för- och efternamn. Scanna sedan QR-koden på tv skärmen vid din utslagsplats på Ullna Indoor Golf och välj Closest to Pin.

Evian Resort
På en bergssluttning ner mot Genèvesjön med alperna som bakgrund finner vi denna fantastiska plats – Evian Resort. Även känd för sitt mineralvatten, Evian bjuder utan tvekan på en av de vackraste platserna man kan tänka sig att spela golf på. På Evian Resort spelas en av damtourens 5 Majors, The Evian Championship.

Stort lycka till! 

Få inspiration till din nästa golfresa och håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna, erbjudanden och tävlingar från Golf Traveller genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Besök vår hemsida: https://se.golftraveller.com