Längtar du också efter värmen? Den kan vara närmare än du tror! 
Under februari månad har du möjlighet att vinna en golfupplevelse till Mauritius för 2 personer, 6 nätter inklusive golf! Upplev det bästa Mauritius har att erbjuda på vackra Heritage Le Telfair Resort.

Under de senaste vintermånaderna har du som tränat i Ullna Indoor Golf haft möjligheten att vinna en oförglömlig golfupplevelse. GolfTraveller arrangerar Closest to Pin på det legendariska 3: e hålet Ullna GC via Toptracer. Från november till mars kommer det hållas en Closest to Pin utmaning per månad – det vill säga, 5 möjligheter att vinna 5 olika oförglömliga golfupplevelser!

Om du inte redan har gjort det, ladda ned appen Toptracer och skapa en profil.
OBS! Skapa ett unikt användarnamn för dig som som är tydligt med för- och efternamn. Scanna sedan QR-koden på tv skärmen vid din utslagsplats och välj Closest to Pin.

Få inspiration till din nästa golfresa och håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna, erbjudanden och tävlingar från Golf Traveller genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Besök vår hemsida: www.golftraveller.com

Om Golf Traveller 
GolfTraveller tillhandahåller oförglömliga golfupplevelser genom att ta dig till de bästa banorna, evenemangen och destinationerna världen över.

Vi erbjuder golfresor som centreras runt bucket-list-evenemang och upplevelser. Golfresorna är skräddarsydda för skarpsynta golfare, och ger dig möjlighet att kombinera rundor på de mest exklusiva banorna med stora evenemang i sportkalendern. Alternativt erbjuder vi temaupplevelser som är centrerade runt specifika destinationer.

Regler för Closest to Pin hosted by GolfTraveller
– Utmaningen är avgiftsfri.
– En spelare får endast deltaga med ett Toptracer konto.
– Alla får vara med och delta, men för att ta emot eventuell vinst måste man vara myndig.
– Om det skulle vara fler på samma vinnande resultat efter avslutad utmaning så kommer vinnaren koras genom lottning alternativ playoff. GolfTraveller ansvarar för beslutet.
– Vinnaren ansvarar för eventuell vinstskatt.
– Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller ändras, vad avser innehåll och omfattning.
– Vinsten är exklusive flyg.
– Som deltagare kan man endast vinna Closest to Pin hosted by GolfTraveller en gång.
– Som deltagare i tävlingen godkänner du att GolfTraveller registrera ditt namn och din e-post för att kunna kontakta dig om den här tävlingen eller i marknadsföringssyfte.
– Tävlingsresultatet kan komma att meddelas både på Ullna Indoor Golf och GolfTravellers plattformar och sociala medier.
– Anställda på GolfTraveller, Ullna Golf eller PGA Pro’s får deltaga men kan ej vinna tävlingen.
– Tävligen anordas av GolfTraveller.

Stort lycka till! -GOLFTRAVELLERS