– CLOSEST TO PIN HOSTED BY GOLFTRAVELLER

Är du sugen på att få chansen att resa till en spännande destination och få bo och spela på någon av världens toppbanor?
Under de kommande vintermånaderna har du som tränar i Ullna Indoor Golf möjlighet att vinna en upplevelse till varmare breddgrader! Tillsammans med Ullna Indoor Golf arrangerar GolfTraveller Closest to Pin utmaning på det legendariska 3:e hålet på Ullna GC. Hålet spelas bara 114 meter, vilket gör det roligt både för nybörjare inom golf, men dess skrämmande utformning längs Stilla Havet ger en utmaning för avancerade spelare. Samtliga utslagsplatser på Ullna Indoor är utrustade med det avancerade och hypermoderna bollradarsystemet Toptracer.
På den stora 18-tumsskärmen ger Toptracer dig direkt återkoppling på din slag och hur nära du kommit flagg. Från November till Mars kommer det hållas en Closest to Pin utmaning per månad – det vill säga, 5 möjligheter att vinna en oförglömlig upplevelse! Om du inte redan har gjort det, ladda ned appen Toptracer och skapa en profil.Scanna sedan QR-koden på tv skärmen vid din utslagsplats och välj Closest to Pin – lycka till!