Är du sugen på att få chansen att resa till en spännande destination och få bo och spela på någon av världens toppbanor?
Under de kommande vintermånaderna har du som tränar i Ullna Indoor Golf möjlighet att vinna en upplevelse till varmare breddgrader! Tillsammans med Ullna Indoor Golf arrangerar GolfTraveller Closest to Pin utmaning på det legendariska 7: e hålet vid Pebble Beach. Hålet spelas bara 110 meter, vilket gör det roligt både för nybörjare inom golf, men dess skrämmande utformning längs Stilla Havet ger en utmaning för avancerade spelare. Samtliga utslagsplatser på Ullna Indoor är utrustade med det avancerade och hypermoderna bollradarsystemet Toptracer.

På den stora 18-tumsskärmen ger Toptracer dig direkt återkoppling på din slag och hur nära du kommit flagg. Från november till mars kommer det hållas en Closest to Pin utmaning per månad – det vill säga, 5 möjligheter att vinna en oförglömlig upplevelse! Om du inte redan har gjort det, ladda ned appen Toptracer och skapa en profil. Scanna sedan QR-koden på tv skärmen vid din utslagsplats och välj Closest to Pin – lycka till!

Om Golf Traveller 
GolfTraveller tillhandahåller oförglömliga golfupplevelser genom att ta dig till de bästa banorna, evenemangen och destinationerna världen över.
Vill du besöka The Masters på Augusta och sedan spela på några av Georgias finaste banor? Eller besöka Singapore Grand Prix innan du tar en runda på en av Asiens finaste banor? Du kanske skulle vilja utforska de allra bästa linksbanorna i Skottland och på Irland – under samma resa?

Vi erbjuder golfresor som centreras runt bucket-list-evenemang och upplevelser. Golfresorna är skräddarsydda för skarpsynta golfare, och ger dig möjlighet att kombinera rundor på de mest exklusiva banorna med stora evenemang i sportkalendern. Alternativt erbjuder vi temaupplevelser som är centrerade runt specifika destinationer.
Nyfiken och vill veta mer? Besök vår hemsida: https://se.golftraveller.com