HÖGSTA KLASS OCH HÖGT I TAK

Under golfsäsong erbjuder Ullna Padel spel på sex högklassiga banor.

Två vackert belägna utomhusbanor i anslutning till klubbhuset och fyra inomhusbanor i golfhallen, med ca 20 meter i tak, panoramaglas samt asymetrisk LED-belysning för minsta möjliga bländning och optimal ljusspridning. Även spelunderlaget är av högsta internationella standard: det omtyckta och erkänt skonsamma Unisport X-Treme.

Shop med racketar (hyr/köp), bollar, skor, grepplindor med mera finns på golfklubben. Inne i hallen finns såväl fräscha omklädningsrum som loungemöbler och varuautomater med drycker, bars och andra godsaker. Vill ni äta en bit och ta en öl efter padeln är ni varmt välkomna till vår prisbelönta restaurang på golfklubben.

Hallen är öppen för spel 07:00-23:00. Tider på såväl utomhus- som inomhusbanor bokas på MATCHi. Medlemmar i Ullna Golf & Country Club har rabatt på allt padelspel.

FÖRETAG OCH EVENTS
Boka gärna hela hallen för ett större företagsarrangemang, event, padelturnering eller annan gruppaktivitet.
Med möjlighet att addera utsökt catering från golfrestaurangen. Kanske även inkludera en runda på Ullna Golf & Country Club?

Kontakta oss för diskussion, förslag på upplägg och offert!
08-514 412 30 eller event@ullnagolf.se

TOLLIS NICOPOULOS – Padel Coach
Tollis driver ett konsultföretag där den röda tråden är rörelse och temat hälsa genomsyrar alla uppdrag. Han jobbar även som Personlig Tränare på heltid sen 13 år tillbaka och är numera även utbildad padelcoach vilket är en stor del av hans verksamhet. Vill du lära dig grunderna inom padel och kanske lite om spelstrategi så kan Tollis hjälpa dig. Han tränar främst nybörjare till medel spelare men har även kunskap för coachning på högre nivå om så önskas. Varför inte kombinera din padel med fysträning? Förutom träningen som är en stor del av hans liv så gillar han golf, tennis och padel.

Företaget inriktar sig även på träningskonferenser och Kick-off, aktivitetsresor, företagsträning, events, online träning mm…

Tollis Nicopoulos
tn@tollis.nu
+46 708 83 35 33
www.tollis.nu

”Min passion för fysisk aktivitet lades redan i tidig ålder. Under min uppväxt fick jag privilegiet att påverkas av föräldrar, lärare, fritidspersonal som gav mig förutsättningar till ett aktivt liv. Jag är starkt övertygad om att grunden för inte minst fysisk aktivitet läggs under barndomen och detta är en av de största huvudfaktorerna för att få allmänheten att röra på sig. Därför måste vi engagera föräldrar. Utbilda lärare och personal. Och nå ut till barn och ungdomar med ett starkt budskap om motionens påverkan på kropp och själ Jag är ett levande exempel på att det fungerar. Idag, 51 år gammal fortsätter jag fortfarande att leva ett aktivt liv.” 

Ullna Indoor Golf & Padel
Roslagsvägen 41, 184 94, Åkersberga
08-514 412 30
info@ullnaindoor.se

 

ÖPPETTIDER
Ullna Indoor Padel öppnar Söndag den 10 April
Boka här...
Ullna Indoor Golf har stängt för säsongen

Varmt Välkomna!