HÄR HITTAR DU PRESENTEN TILL NÅGON DU TYCKER OM. DIG SJÄLV TILL EXEMPEL? 
Att spela golf är inspirerande. Det är också vårt breda sortiment av kläder och utrustning som du hittar i vår shop. Och vi satsar genomgående på högsta kvalitet.

GE BORT EN GREENFEE PÅ ULLNA GC I FORM AV ETT PRESENTKORT
Gläd någon när och kär med ett presentkort innehållande en dagsupplevelse på Ullna GC! Presentkorten är utformade som ett kreditkort laddat med det värde du beställer. I den förbokade greenfeen (1 895 kr) ingår en njutbar lunch i vår prisbelönta restaurant. Presentkortet har sitt värde i kronor vid eventuell höjning av greenfee från år till år.

ULLNA INDOOR GOLF
Välkommen till Skandinaviens största och modernaste golfhall! Tre våningar med 60 st. utslagsplatser med TopTracer-skärmar, en av Europas mest avancerade golfstudios med GEARS, 3D Swing Catalyst, TrackMan 4, och SAM’s Putting Lab, moderna chip- och puttgreener, välsorterad golfshop, stor cafeteria, goda konferensmöjligheter samt kurser för både nybörjare och erfarna. www.ullnaindoor.se

Korten skickas samma dag som beställningen görs med diskret avsändare. För frågor och ytterligare information var vänlig kontakta vår reception via mail reception@ullnagolf.se eller telefon 08-514 412 30.