Om Ullna Indoor

Ullna Indoor som ägs och drivs av Ullna Golf AB har de senaste åren genomgått en fullständig renovering av lokalerna för att höja upplevelsen! Vi har uppgraderat både närspelsområdet och slaghallen – och byggt Sveriges Modernaste Golfstudio med Trackman 4 swinganalys!

Vi har byggt en ny och större cafeteria, sköna loungegrupper har införskaffats, golfbutiken har byggts om, och konferensmöjligheterna är nu ännu bättre! Vi har även installerat Protracer i hallen som är en högteknologiskt bollradarsystem som snabbt och exakt visar hur långt du slår! Dessutom har vi bytt alla bollar i golfhallen till 25,000 splitternya Callaway Practice!

Lokalen är över 5 000 kvadratmeter stor, och själva hallen är hela 3 000 kvm, är 30 m hög, och erbjuder en slaglängd på hela 48 m. Här har vi 69 utslagsplatser fördelade på tre våningar. Bollradarsystemet Protracer mäter dessutom alla dina slag och visar dem i din smartphone eller läsplatta! Portracer är gratis och laddas ner via Google Play eller App Store.

Under vinterhalvåret har vi som vanligt våra populära kurser – Grönt Kort kurser, juniorkurser, nybörjarkurser för vuxna och fortsättningskurser. Kontakta receptionen för mer information.

Gör som PGA proffsen Adam Scott, Alex Norén, Kristoffer ”Kotte” Broberg, Daniela Holmqvist och många andra – träna på Ullna Indoor och finslipa svingen under vintern! Behöver du hjälp med detta – anlita någon av våra duktiga tränare! Förutom våra tre PGA Professionals Henrik Hempa Lundqvist, Ludwig Ohlsson & Fredrik Englund finns ytterligare ett tiotal välutbildade PGA Professionals på plats.

Vi fortsätter också som tidigare med möjligheten att boka en eller flera säsongsmattor till familjen, företaget eller kompisgänget där man under trivsamma förhållanden kan träna och umgås tillsammans. Kontakta receptionen för mer information.

Vår toppmoderna chippinggreen är 200 kvadratmeter stor och är konstruerad för att efterlikna de bästa utomhusgreenerna! Den rullar ca 9,5 på stimpmetern.

Puttingreenen på 200 kvadratmeter är utformad av Sveriges bästa puttinginstruktör Hans Olofsson och ger optimal träning! Greenen rullar ca 10,5 på stimpmetern.

Full fart i den 3 000 kvadratmeter stora slaghallen! Vi har 69 mattor fördelade på tre våningar. 25 000 nya Callaway Practice bollar snurrar runt i systemet.

Välkommen till Ullna Indoor – Sveriges Största Golfhall!